cazare in predeal xana

Wiki Article



cazare spa predeal
Ops acest comerciant nu este partener Edenred. Avem încredere în gusturile tale şi vom encounter demersurile necesare să includem această locaţie în reţeaua noastră de parteneri. Pentru asta, te rugăm să laşi propunerea ta în formularul de aici

Really welcoming and informative host. The apartment is quite roomy and excellent for giant family members. The placement is quiet and in a going for walks length away from the key landmarks.

Большой дом, для большой компании. Не далеко от Брашова, Синая и Брана. Есть развлечения - бильярд, пинпонг, дартс, бассейн. Очень понравилось, мы отдохнули.

24725427 oferte Cauta oferte Cerere de oferte Completeaza informatiile de mai jos si iti vom trimite imediat o oferta personalizata

This assets explained to us they've applied particular methods throughout some or every one of these categories: waste, water, Vitality and greenhouse gases, vacation spot and Local community, and mother nature.

The hotel's proximity to a close-by forest with going for walks paths provides a great possibility for a relaxing stroll in character. The welcoming staff members assures a nice and comfortable knowledge all through your remain. Extremely proposed for a tranquil and satisfying getaway.

Hotelul are un structure placut, camera este spatioasa, patul a fost foarte confortabil si in camera exista un frigider si un aparat de cafea. De asemenea, televizorul este nou, cu acces la o cunoscuta platforma de streaming.

Priveliștea cazare ana predeal din balconul camerei este outstandingă cu vedere la munte. De asemenea, pentru a vă bucura de aerul montan, puteți practica activități sportive precum fotbal, tenis, foot tenis cazare predeal cu piscina interioara sau baschet în cadrul bazei lor sportive ce va sta la dispoziția dumneavoastră. Terenurile sportive sunt dotate conform standardelor actuale. Pe lângă toate acestea, oaspeții au acces la sauna proprietății, camere de familie, WiFi gratuit inclus, camere pentru nefumători cazare in predeal gratuit și un mini bar.

Pensiunea Casa Denis este o constructie noua knowledge in folosinta in 09.2013 si este situata in Predeal pe drumul spre Manastirea Sfantul Nicolae intr-o zona inconjurata de padure,cu o priveliste minunata.

Casa se află la intrare in Predeal pe partea dreapta dinspre Azuga aproximativ 500 m si la sixty m de Dn1. Parter: Dwelling, dormitor cu baia pe hol, bucătărie complet utilata pt turisti. Etaj : trei dormitoare cu baie proprie ...

Hotel and Cafe No. 107 in Predeal provides a great stay with spacious, clean up rooms along with a welcoming environment. The cafe can be a emphasize, serving fabulous meals and consume which will delight any palate.

The check out in the room was sensational. A hotel that hasn't been upgraded in a while even cazare predeal cu jacuzzi in camera so the funds expended vs the situations replicate this. The foods and beverages served at breakfast is of the bottom top quality.

Vedeta retreat-ului e căsuța din copac, de pe terasa căreia vei avea un perspective excelent asupra cazare predeal in padure zonei și te vei simți, cu adevărat, parte din natură.

Treasure Mountain Predeal este o unitate de cazare cu chicinetă, situată în Predeal, la 600 m de pârtia de schi Clăbucet și la seven-hundred m de pârtia Poliștoaca.

Report this wiki page